Sälen

Sprint


Resultat



Lång

Resultat



Medel

Resultat

OL-intervaller vid Romme Alpin




Jukola

Här får ni min Jukola-film


Meriter

Länkar till några av mina (okända) meriter.
Mer kanske kommer...

Rikslägret 2004, Utmaningen

Veckans låt


Jukola



Resultat

Ca 2 minuter bom på kontroll 6, och några till mindre. Totalt ca 3 minuter. Det blev riktigt varmt, och jag kände mig överhettad. Jag var riktigt trött när jag kom i mål, och i backarna på slutet fick jag gå.
PS: En kontroll (159) var utan kodsiffra. Båda lapparna hade lostnat. En låg precis under ställningen på marken (söndertrampad), och den andra låg ungefär 5 meter ut från kontrollen.
Kolla resultaten och mina sträcktider för att se vilka kontroller som jag hade.

Träning 090611

Vänster sula lossnade halvt efter först långsträckan, så blev lugnt därifrån.



Snart dags för Jukola...

Om jag skulle få ta ut våra lag skulle det se ut såhär:



Av de senaste 11 tävlingarna jag har sprungit har jag 9 st bomfria enligt Winsplits, varav en tävling 21 sek bom. Tyvärr har jag inte fått in farten än, då jag har haft mer träning än beräknat, och kroppen har inte riktigt kommit tillbaka efter alla pass. Hoppas det blir lite bättre till Jukola. Annars ska formen komma till jul/aug och SM. Tyvärr blir det nog inte så tekniskt svårt till Jukola, vilket nog skulle ha passat mig mer. Men jag ska kriga!
Tycker det var konstigt att jag kände mig i form när vi var i Portugal i februari. Sen på annandag påsk kände jag mig också väldigt pigg. Dagen efter det stukade jag tyvärr foten...

Tävlingar Alfta

Medel


Resultat




Lång


Resultat

RSS 2.0