Tom vardag

Det har inte blivit så mycket skrivet, eftersom att jag inte gjort så mycket. Dagarna ser ut så här: Gå upp, jobba, träna, äta, leka med datorn/TV. SOVA!!!    Men varje enkrona som rullar in är ju välkommen.

Vecka 28, vardagarna

Alla dagarna började kl. 5.50, för att sedan driva på till 16.00, då jobbet var slut. På måndag blev det spänst, som KÄNDES!!!  Tisdagen körde jag intervaller vid Acktjärn och omnejd. Onsdagen var upplagd för distans, med start vid Silvbergs gruva :D   18 personer kom det på träningen. KUL!!!  På banans högsta punkt började det spöregna i några minuter, det var mer än svalkande. Riktigt pigg i benen, och kul att springa.
Torsdagen ägnade jag till veckans andra spänstpass, som kändes än mer än det i måndags. :P 
På fredagen blev det vila


Måndag 16 juli

En fin måndag, men många grader ute... Ganska slappt på jobbet, och god mat sen hemma (grillat). Tränade spänst direkt efter jobbet. VILKEN HÄRLIG känsla att efter 2 omgångar utfallssteg märka att man vinglar lite, hehe. Kul att träna!!!


En helg i Uppland

Åkte till Uppland i helgen. Kom dit vid lunch, åt ärtor och fläsk hos farmor och farfar. Sen åkte vi till syrrans lägenhet i STHLM, varmt (27 grader). Efter ett tag efteråt stack jag åt på Naturpasset vid Pinbacken, Märsta. Sprang bra, fast var lite mätt i början. 2 stora nya hyggen var det (som inte varmed på nybörjarkartan). Bommade max 1 min, och fick upp bra fart mot slutet. Sprang därifrån till mormor och morfar. Duschade, och sen blev det grillning. NAJS!!!!
Sen var det en annorlunda film på TV 3. Den var ganska jobbig men såg den ändå. 

På söndagen åkte vi och kollad epå 2 slott, det var ju... intressant!
Åkte hem på eftermiddagen, och fick stå och vänta 35 min på en olycka utanför Heby...

RSS 2.0