10mila, start 2008


10mila! :)

Mycket skoj i skogen var det. 17 km var väl banan då typ., 1,59 h hade jag. Vart trött. Ville ju inte trycka på för hårt i början, så jag var pigg vid varvning... Sen kom kuperingen,... ;) hihi Orkade inte, och behövde inte spurta :)
Trött i benen nu, men .. hungrig! :) Alltid!
Hoppas man hinner återhämta dig till Sprint-SM :D
Tunas förstalag kom 10:a, bra jobbat grabbar! :)


Och sen vann ju damerna också :) Grattis!



image7

Ändrade planer

Nu har det blivit så många återbud till 10mila, så att jag har blivit satt på sträcka 10 i lag 2 istället. 17 km dag, rak istället. Det var den sträckan jag debuterade på 2005, och gick bra på då. Så jag vet vad som gäller. :)

Naaaajs


Kläderna är tvättade ;)

Kläderna är tvättade ;)


Eyy!!!! Sommar snart?? :) aaah

Okej,,, nu var det ju ett tag sen man skrev nåt,,, å inte vet jag vad jag ska skriva nu riktigt.. men,, 10mila i helgen, å jag på den där myyys-sträckan. Hoppas bara på att få gunga med i vaggan runt i skogen. Faktum är att jag har sprungit i den skogen förrut några ggr. Och jag gillar skogen :D Skyttegravarna är mina favoriter. Och jag tror det kommer bli snabblöpt. Å nån långsträcka där man får löpa väg förväntar jag mig. Jag är väl lagom förberedd, lampan laddad, å kläderna tvättade. Det får väl duga. Hade för mig att jag hade tagit emd kartan över området hit, men hittar den ej. Den har väl gömt sig kanske. Längtar nog mer efter sommar och Jukkola nu. Men 10mila är alltid roligt att vara med på! Så följ mig i skogen på www.10mila.se Förmodligen ligger jag i täten å trycker :)

RSS 2.0