Fanatsy Dreamworld

Det har gått mer än tre månader sedan jag och Cissi kom hem från Bulgarien, men jag har ännu inte skrivit nåt riktigt om det. Så jag tänkte göra det nu, med hjälp av många bilder. Det hela började strax före lunch på midsommaraftonen, då vi tog tåget från Borlänge mot Arlanda. Det var väldigt tomt på tåget, vilket var skönt. Vi hade fått platser mitt emot varandra, men kunde nu sitta bredvid varandra.

Vi hade några timmar på oss på Arlanda innan flyget gick, så vi hann med god marginal äta lite på McDonald´s. Vi hade även bestämt att vi skulle träffa min kompis, som jobbade vid säkerhetskontrollen där. Han kom i sina fina kläder under en rast, och vi pratade en stund. Vi gick sedan för att växla in lite pengar att ha med oss på resan. Vi gick sedan och checkade in vårt bagage, för att sedan gå igenom säkerhetskontrollen. Tyvärr fick vi inte gå igenom den som min kompis var i då. Vi tog det lite lugnt innan vi fick gå ombord. Både jag och Cissi gillar att flyga, så vi såg fram emot resan. Starten gick bra, och det var skönt och roligt att få flyga igen.

Vi kom till Varna i beräknad tid, men fick vänta på väskorna ett bra tag.


Runt kl 01 kom vi fram till hotellet, och checkade in. En av de anställda följde med oss upp i hissen till vår våning och visade oss till vårt rum. Sen lade vi oss och sov ganska på en gång. Nästa dag när vi vaknade var vi nyfikna på att titta ut för att se hur det såg ut utanför, för det hade ju varit mörkt när vi kom.

Vi fördrev tiden med att gå runt på stan och leta på var det fanns saker att köpa, såsom godis, dricka, kläder m.m.


Från vårt hotell hade vi väldigt fin utsikt som vi njöt av så mycket vi kunde. Tyvärr hade vi balkong upp emot bergen, så vi såg bara havet litegrann.

Vi hade även en fin pool på hotellet, som vi passade på att bada i så mycket som möjligt. Vi låg också där och solade en hel del. Vi var bara ner till havet någon fåtal gång. Det på grund av att det var så varmt i sanden, och att man blev så sandig. Vi var även en dag på äventyrsbadet Aquapolis. Jag tycker det var riktigt roligt, och ville inte gå därifrån. Tyvärr har vi inga bilder därifrån eftersom vi inte hade någon kamera med dit.







Självklart så köpte vi ”en del” kläder där nere också. Här får ni ett smakprov.







Vi bodde på ett hotell där alla hade All Inclusive. Det innebar stor frukost, med pannkakor, många sorters bröd, bacon, ägg, fil, juice m.m. Till lunch och middag fanns det alltid tre olika rätter att välja på, men det var mer som julbord, med väldigt mycket olika tycker jag. Det fanns nästan alltid någon pastarätt att välja. Det var ett stort grönsaksbord, och alltid olika efterrätter. På kvällarna hade vi även egen bar inne i hotellet, och under dagtid hade vi bar ute vid poolen, allt givetvis gratis.

Vi hade en underbar vecka där nere tillsammans. Jag kan även berätta att det på hotellet fanns en sportgrupp, som såg till att vi hade aktiviteter att göra hela dagarna. Då måste jag ju berätta att jag slog sport-chefen i Schack efter bara fem minuter. Han gav upp, och trodde att jag var professionell.
Tiden gick fort och det blev snabbt dags att åka hem igen. Men vi tar med oss många fina minnen hem.


På vägen till flygplatsen åkte vi förbi ett inte alltför fint höghus inne i Varna. Någon som vill bo där?


Vi rekommenderar er alla att besöka Varna, och Golden Sands. Vårt hotell hette Berlin Green Park, och vi reste med Apollo.

New visitors

Nu har jag fått en besökare från Ryssland också. Spännande. Jag tycke rdte är roligt att se att det är så många incke-svenskar som hittar hit. 56% svenskar som besökare. Är inte det ganska lite?
Har även fått många besökare från området runt Marseille. skoj, skoj.
Men nu ska jag ut och springa.
Ha det bra!

Hjälpa mig?

Jag har ju inte sett på TV så mycket den senaste tiden, men såg en reklam på TV4 där dom åkte skridskor (konståkning). Tyckte att låten verkade bra, men kom inte ihåg hur den gick. Det är möjligt att jag redan har den. Men om någon vet vilket låt det är, så skriv det!

Jag har nu fått reda på att det var Aerosmith med låten I don't wanna miss a thing. Tack till er som tog er tid att hjälpa mig med det. Ros till er.

Tävling

Vad är likheten mellan dessa 3?

Tupac Amaru Shakur
Christopher George Latore Wallace
Deshaun Holton

Tävling

Vad döljer sig här under?  Smartast vinner!

Kpjsm Js,röoid

Minnen

Kom att tänka på när jag och Cissi var i Bulgarien i somras nyss. Så någon bild kanske.
Det var underbart där! + 30 och sol alla dagar! :)



SM

Idag var jag på Stafett-SM. Det gick en bit söder om Sthlm. Jag sprang sträcka 3, så jag fick vänta ett tag innan jag fick springa. När jag väl kom iväg så hade jag en långsträcka till ettan. Jag klantade lite och bommade ca 2 min på den sträckan. På hela banan räknade jag ihop till TIO min bom :o   ajajaj, Fy mig.   Får träna lite teknik kanske...

Ooh yeah

Kan berätta lite kort om festen igår.
Jätte många olika nationeliteter, fotboll på taket (jobbigt när bollen åkte ner), lite dricka, sång, prat, glittriga kläder...

Disco

Jag lovade ju att jag skulle lägga upp en bild på mina discokläder. Även om jag inte är helt nöjd så är det väl bättre med detta än att gå utan kläder. Här är bilden.

25 november

Den 25 november, alltså om mindre än 2 månader släpps The Killers nya album, som ska heta Day & Age. Men redan nu har den första singeln kommit ut. Human heter den.
Och här har ni den. Jag gillar den, gör du?
http://www.thekillersmusic.com/

Fjällen?

Är det någon som vill följa med till Lappland nästa sommar? Tänkter ta tåg till Kiruna, sen hyra bil, och åka till de stora bergen. Vill du hänga med? Kanske åka förbi någon karta där uppe och springa lite också...

Stafett-SM

Taget från PM under rubriken Karta

Ogan 1:10 000, ekv 5 m. Reviderad 2007-2008 av Lars Nord, offsettryckt i september 2008. OBS! Vissa av gafflingarna i H20 har ett feltryck på kartan. Löpare kan vid val av ett visst vägval komma i närheten av en sjö som på kartan är felaktigt markerad som tomtmark, se kartkomplettering i växlingsfållan.

hehe

Fredag

Jo, då var det fredag då. Jag bytte header igår kväll, hoppas den duger åt er.
Jag håller på och tvättar nu, så ska snart gå och stoppa in det i torktumlaren.
Ska bli skönt att få tävla på söndag. Det är roligt! Ni borde komma allihopa och heja på mig då tycker jag! :)

It's time to...

Ja, imorse (förmiddag) var jag alltså ner på stan för att köpa nåt till överkroppen för morgondagens disco-tema på korridirsfesten. Jag hade förstått att sånna saker inte säljs nu för tiden, så jag förstod att det var i en Second Hand-butik jag skulle hitta något. Jag hade redan hemma ritat en fin karta över stan där jag hade kryssat in tre affärer, så jag visste vad jag skulle gå. In i butik ett...Går runt någon minut, för att sedan hitta nåt som jag tror passar. Tar två plagg och går in i provhytten. Det första var sådär, men det andra! Det gillar jag! Bild kommer imorgon om jag kommer ihåg. Jag hittade även en leksakskniv (på en annan affär) som jag kanske kommer att använda vid ett annat tillfälle.

Sen på kvällen stack jag och Adam ut i Nåsten och körde en del av banan från Medel-KM. Vi körde lugnt, och det gick bra :)

Disco Stu

Nu ska jag snart ner på stan för att kolla om jag hittar något fint jag kan ha på mig på fredag, på korridorsfesten. Vi ska nämligen ha disco-tema. Byxor tror jag att jag har ett par som går bra. Så bara överdel kvar nu då. Jag tror inte det finns på vanliga affärer, så det blir till att kolla Second Hand.

Nätlös

Jag ska väl berätta lite vad som har hänt och så också. Det stora som hänt är att hela mitt hus var utan internet i 23 timmar fram till kl 19 idag, jobbigt, jobbigt. Men igår kväll passade vi på att umgås i korridoren istället. Vi lyssnade på musik, kollade i varandras rum, lekta stötspelet (jag, Ted, Chris), och så busade vi också lite. Så det vart ju roligt i alla fall. Igår var jag ner på stan och skrev in migpå Arbetsförmedlingen. Det kan vara bra att ha det gjort, så slipper man krångla senare. jag åkte också till två affärer på stan som jag hade fått rabattkuponger på. Den ena av dem såg ut att passa mig bra, Skitotal.

Idag har jag klippt mig, och det var skönt. Det blir mycket lättare att fixa frisyren nu liksom ; )
Nu sitter jag mest och längtar till på söndag, då det är Stafett-SM. Men före det ska vi på fredag ha korridorsfest. Det kommer förhoppningsvis också bli skoj.

Kartor från Spanien

Jag lovade ju att visa några kartor från Spanien, både från i år och förra året, så här kommer dom.
Den övre är första träningen på lägret -07, och den nedre är långdistanstävlingen -08. Njut.
Vad tycks om mitt vägval till sexan på nedersta kartan? ; )




Hockeybiljetter

Surfade in på ALmtuna Hockeys sida för att kolla när det skulle komma något dalalag hit till Uppsala och spela. När jag klickade på biljettpris såg jag nåt kul. http://www.almtuna-is.com/ais/view.cfm?oid=1184
Vissa lag är dyrare när dom kommer på besök, hehe.
Bjuder på ett foto från förra året när jag var där.

Skrivarproblem

Någon som vet vad man ska göra om följande dyker upp?



Jag ser inget papperstrassel, och det är inte slut på papper.

21 sept

Ja, igår var jag med Cissi först och letade efter lite saker på stan, och kom hem med lite (mindre än beräknat). Sedan när vi kom hem igen hade mormor, morfar och farfar kommit. Så vi fikade, umgicks, åt och fikade igen under dagen. På kvällen åkte jag och Cissi iväg till Jonas och Anna i Borlänge. Dit kom även några av mina andra klasskompisar från gymnasiet. Trevligt, roligt och god mat.

Idag har jag och pappa tävlat i orientering i Avesta. det gick inte så bra för mig. och jag la väl bort en 8 min. Men det var ändå ca 2 veckor sen jag sprang med karta senast (har varit förkyld). Jag sprang bara utan att få tekniken att fungera i början. Av de 8,30 min jag beräknar att jag bommat kom 7,30 av dem på första hälften av banan. Så jag var ganska ovan. Men jag blir bara mer sugen på att tävla när jag springer en tävling och bommar mycket. Jag vet ju att jag kan, och så sakta sprang jag ju ändå inte.

20

Ja, idag fyller man år då. Skönt, vid 20 får man ju göra en del :) Ska åka hem till föräldrarna ikväll, och dit kommer även Cissi.
Imorrn ska vi till Jonas & Anna på kvällen. Det blir skoj.
På söndag är det OL-tävling i Avesta. Jag är SÅ sugen på det, ska bli skoj.
Och så vill jag berätta att jag hade min första besökare från Hawaii idag, välkommen. Har även fått en besökare från Spanien. Bara 67% av besökarna från Sverige den senaste tiden.
Ni ser det om ni klickar på världskartan med röda prickar på här till vänster. Ska snart gå till bussen som tar mig till stationen.

Welcome to my vivitor from Hawaii. And welcome to every visitors from other countries. Hope you like my page.


Spanien

Tänkte bara lägga upp två bilder från när jag varit i Spanien och sprungit lite i skogen. En från 2007 och en från 2008. Gissa vilken som är från vilket år. Skulle min scanner fungera skulle jag även skanna in en karta så att ni kunde få se lite, men det får bli när den där scannern fungerar igen. Ljuvliga bilder, observera att jag har samma tröja.


Snart kommer vintern igen då...


Tips

Hittade denna sida idag http://www.vistaprint.se
Där kan man köpa en billig t-shirt med tryck. Hyffsat iaf.

Nya besökare

Skulle bara berätta att jag tydligen fått en del besökare från andra länder än Sverige. Dessa länder är Thailand, Reunion, USA, Italien, Polen, Schweiz, Danmark, Tyskland, Finland, Frankrike, Storbritannien och Norge. Jag kommer dock fortsätta skriva på svensa, eftersom det är det jag kan bäst, och det fortfarande flest svenskar (84%)*som besöker min blogg.

And in english

I just wanted to tell you that I've had a couple of vivitors from other countries than Sweden. Theses countries are Thailand, Reunion, US, Italy, Poland, Switzerland, Denmark, Germany, Finland, France, UK, Canada and Norway. Even if I have visitors from these countries I will continue to write i swedish, because that's the language I still can best, and because there is still mostly swedish people (84%)* who visit my blog.

Det var 84% när inlägget först skrevs, men på några timmar sjönk det till 70%

Yeah!

Hittade ett fin program idag där man kan konvertera en video på Youtube direkt till MP3-fil, härligt!

Vill du ha mer besökare till din blogg?  Bli medlem HÄR

10mila 2008, video

Här kommer en annan version av videon.


Speltips

Crab ball
Detta fördrev vi tiden med första året på gymnasiet. Hur många poäng kan du få? Får du över 30 så är du nog nära mitt rekord.

Eftermiddagshumor

Jag borde lära mig läsa :P haha
Originaltext: "kärleken består men föremålet kan växla"
Johan läste: "kärleken består men föremålet kan växa"
haha


och så en svår fråga...
Huvudorsaken att dricka alkohol är:
Att höja attraktionskraften hos det motsatta könet?
Att ditt modersmål ska bli ditt andra språk?
Att få folk från norra Europa att prata?
Att få folk från södra Europa att äta?

jag lagade lite mat också, min specialite, säg till om du vill veta vad det är i
Jag borde bli kock
Och så ska man låta maten svalna innan man tar ett sked långt ner i grytan ;)
Men gott var det
Hoppas inte tungan domnar bort

Tänkte berätta lite om mitt sommarjobb förra året

Jag jobbade på ett lager, som skickade iväg varor till mataffärer. Jag packade pallar med de varor butikerna hade beställt. En dag åkte jag på något avlägset ställe på lagret, tror det var M-raden. Där står två ordinarie anställda (ca 30 år), och en annan sommarjobbare (ålder ~ som mig). Den ena ordinarie gubben undrar hur stor chans det är att samma låt på hans MP3 kommer två gånger irad. Han har 1000 låtar på den säger han, och den är inställt på att blanda låtarna. Så... hur stor är chansen att samma låt kommer två gånger i rad? Mitt svar som jag gav honom kommer senare ;)

ps. Dagens klipp på ICA: Morrötter 3,90 kr/kg ;)

Här ska jag försöka sälja lite fina prylar, kika in :)

http://1004289.trycktorget.se/shop/index

Min favorit är drinkunderlägget.
Nu finns även en t-shirt med Europe att köpa.

Vill du göra en egen butik, klicka här


Jag bjuder på lite musik från mitt favoritband


The Killers - Bling (Confessions of a King)

The Killers - Bones

Glöm inte att höja volymen


Rätt svar på frågesporten från igår var The Killers - When You Were Young

Är det nya låtar ute än?

Hoppas :) Det låter ju underbart

Frågesport

Vilken låt kommer denna textrad ifrån (kan du det utan att söka är du duktig)

They say the devil's water, it ain't so sweet
You don't have to drink right now
But you can dip your feet
Every once in a little while

Är du lika hungrig som jag?

Detta hittade jag i morse. Skönt att om du är i en ny stad, så kan du bara söka, så kommer det upp vilka pizzerior som har utkörning, bra va? Testa det du om du är hungrig :)


Filmtips

Cidade de Deus
Raketen, som han kallas av vännerna, växer upp i en av Rios kåkstäder där våld och brutala gänguppgörelser är en del av vardagen. För att hålla sig vid liv utan att vara delaktig i gängens verksamheter och åtnjuta deras beskydd tvingas Raketen att balansera mellan lojaliteter och gängledares välvilja.

The Butterfly Effect
En ung man kämpar med att komma över jobbiga minnen från sin barndom. Han upptäcker en teknik som gör det möjligt att resa i tiden och han börjar ändra sin historia för att bli av med sina obehagliga barndomsminnen. Vad han inte räknat med är att varje förändring i det förflutna också förändrar hans framtid.

American Psycho
Patrick Bateman, en ung streber på Wall Street, har en annorlunda hobby; han mördar för nöjes skull. Ju längre tiden går, desto mer hatar han den värld han lever i.


Där har ni tre av mina favoritfilmer, och nu vet ni lite av vad jag gillar för filmer. Dessa är tre st 5-poängare av mig.
Ge gärna tips om ni vet någon liknande film, så blir jag glad :)

Vi har börjat med programmering i skolan...

Detta var en av gårdagens uppgifter, med lösningar:

Uppgift
Skriv en algoritm som beskriver hur man tvättar sina kläder. Det är valfritt om tvätten sker för hand eller i en tvättmaskin. Den bör innehålla saker som att t ex ställa in temperatur, fylla på tvättmedel osv. Tvätten förutsätts vara sorterad, dvs du kan börja tvätta på en gång.

Lösning
Öppna tvättmaskinen
Lägg in tvätten
Fyll på tvättmedel
Fyll på sköljmedel
Välj temperatur
Gör ev. övriga val
Sätt på tvättmaskinen
Vänta
Plocka ur tvätten

Historia

Det unga paret sitter i bilen på väg till Las Vegas för att gifta sig. Halvvägs dit börjar den unga bruden att skruva på sig lite i sätet.
-"Vad är det?" Frågade den unga mannen.
-"Jag har något jag vill erkänna" Sa kvinnan "Under denna blusen är jag platt som en planka så om du vill ställa in bröllopet så är det OK."
Mannen funderade på saken en kort stund och sa sedan.
-"Det är ok, det är inte sex som är det viktigaste i ett äktenskap."
Färden fortsatte ytterligare några mil, till slut sa mannen
-"Det är något som jag vill erkänna också, nedanför midjan är jag utrustad som en bebis liksom. Så om du vill ställa in bröllopet förstår jag dig"
Kvinnan funderade en stund, och sade sedan
-"Det är OK, sex är inte det viktigaste i ett äktenskap"
Paret fortsatte lyckliga över att de båda funnit varandra så väl, bröllopet gick bra och senare på motellet där bröllopsnatten skulle spenderas tog kvinnan av sig blusen. Och mycket riktigt hon var platt som en planka. När sedan mannen tog av sig sina kläder, tittade kvinnan nyfiket på, gav till ett skrik och svimmade, när hon vaknade till slut sade hon:
-"Vad är det där? Du sa ju att du var utrustad som en bebis!!"
-"Det är jag ju också!" sa mannen "4 kg tung och 48 cm lång!!"

Tyckte det va så kul, så jag gör den igen :) (kanske lite fusk)


1. Hur mår du idag? All Time High
2. Kommer du komma långt i livet? Always
3. Hur ser dina vänner dej? All Black
4. Kommer du gifta dej? A Public Affair
5. Vad är ditt livs themesong? The Best
6. Vad är ditt livs historia? Champion
7. Hur är skolan för dej? Gangsta's Paradise
8. Hur kan du komma framåt i livet? Cyberdream
9. Hur kommer imorgon vara? Crazy
10. Vad är det bästa med dina vänner? Den Stora Kamelen
11. Vad finns i lager för nästa vecka? Dancing in the Dark
12. Vilken låt beskriver dig bäst? Dream Lover
13. Hur är det med ditt liv? Driver's Seat
14. Vilken sång kommer spelas på din begravning?  Dust in the Wind
15. Hur ser världen dig som? Easy Livin'
16. Kommer du ha ett lyckligt liv? För Kärlekens Skull
17. Vad tycker dina vänner om dig? Happy Boys & Girls
18. Vilken låt beskriver den du är attraherad av? Heart
19. Vad skulle du vilja säga till nästa generation? Heaven is a Place on Earth
20. Har du en djup och mörk hemlighet? Hello Hey
21. Brukar folk i hemlighet fantisera om mig? I Kissed a Girl
22. Hur kan jag göra mig själv glad? I Want it That Way
23. Kommer jag någonsin ha barn? In My Dreams
24. Vad är några bra tips till mej? In Your Eyes
25. Hur kommer jag att bli igenkänd? Ingenting
26. Vad är min danssång? It's Time to Dance

Gissa vem bilden föreställer...



(bonus om du säger vilket land han kommer ifrån)

DM, lång

Igår var det DM, lång... En del svängar hit och dit, men ändå inte så jättebra fart.

Sträcktider:
http://obasen.nu/winsplits/online/sv/default.asp?page=table&databaseId=10277&categoryId=4

Karta:
https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/289241/images/2008/dm-lng_16705780.jpg


(förlåt för att jag inte vet hur man gör kartan zoom-bar från att man kilckar på den, men berätta gärna)

Detta vore ju undebart



Funkar detta vore det ju underbart. Bli medlem du med och inbjud dina vänner, så kan du få hem fina prylar att hämta ut på posten. Undrar du hur dom kan ha råd att göra detta? Kolla på alla annonser du får se...

http://www.gratisgen.se/?ref=93355



Snart fyller jag år...

http://www.modellbilarna.se/component/page,shop.product_details/flypage,flypage.tpl/product_id,638/category_id,8/keyword,Lamborghini/option,com_virtuemart/Itemid,127/

Kart-chatt

Jag hade chatt i en av mina kurser nu ikväll.
Här är lite av vad som sades:

"Under 1800 talet var en drivkraft att man ville kartlägga de "vita" områdena på karta ex afrika och polerna"

"JH: jag tänkte på om vi inte hade några kartor
CA: då hade jag inget jobb..
KJL: inte jag heller..."

 "KJL: pissa i snön tänkte jag säga, men det kanske var att ta i.
CA: ett behov av att markera territorium har alltid funnits"

Biblioteksbesök

Tänkte berätta om mitt besök på Carolina Rediviva idag. jag åkte dit i förhoppning om att hämta ut en bok som jag hade beställt. Men jag skulle också leta reda på en bok som inte gick att beställa.
Jag cyklade iväg efter Programmeringen mot centrum, och följde Marcus en bit på vägen hem mot honom. När han svängde höger i stan så körde jag frammåt lite mer. Jag skulle även köpa Programmerings-boken, så lika bra att göra det när jag ändå var nere på stan. Parkerade min Scott Aspen, och gick in på Studentbokhandeln. Man vet ju nu var böckerna för oss står ungefär, så jag begav mig till den delen. En bokhylla fanns det med databöcker. Bara leat efter författare. Ganska fort hittade jag den, och gick och betalade. Kul kan nämnas att det stod Copyright 2009 i den ;)
Bjuder på en bild så ni får se hur jag ser ut.

Sen var det dags för biblioteket då. Ut på cykeln, och trampa upp- och nerför lite backar (mest uppför). Ställer cykeln framför den fina byggnaden (http://www.marz-kreations.com/Photos/Photos/15-Upp/Uppsala1_Building05.jpg).
Går in och lämnar ryggsäcken vid disken där inne. Kollar lite på kartan efter avdelning N, som boken (Maps and Politics) ska stå på. N finns tydligen på flera ställen ser jag. Så går in och kollar i en av salarna då först, men hittar inget där :s
Då går jag ner till avdelningen för kartor & foto, men dom hade tydligen stängt kl 12. Gick tillbaka till kartan, men kom inte på nåt nytt. Men ser en lapp om att kartor och nåt annat har tagit plats på en annan avdelning, men bara östra sidan. Jag tänker mig en kompass i huvudet, men det funkar inte. Så jag får kolla efter solen. Östra sidan på bottenplan verkar bara vara nåt annat, så går upp en trappa... Ingenting där... Går upp en trappa till... Inte där heller. Jag går då iväg till receptionen, och säger att jag ska hämta ut en bok, OCH att jag letar efter en anna bok, som jag inte vet var den finns. Receptionisten söker lite på sin dator medan jag går och hämtar den bestälda boken. Jag kommer tillbaks till henne, och hon förklarar vägen dit. "Du ska åka hissen till våning 9 Öppen samling", sen sa hon nåt om att man ska kolla efter årtal på böckerna, för dom var sorterade efter det. Jag letar på hissen, och åker upp. Hittar ett rum där, och kollar lite. Men det rummet har bara till M, jag ska ju till N, fan! Det är två snickare eller liknande som sitter på avdelning L typ och pratar lite, går förbi dem, och ser en trapp upp, men en låst dörr framför... Hmm,.. jag går till dom där gubbarna ocg frågar efter N, det som kommer efter N. "Ja, det är längst bort i hörnrummet, om det är geografi du ska ha" säger den ena. Jag letar mig genom två rum till, och kommer till det lilla, mysiga rummet (ca 30 kvadratmeter) längst bort. N ska vara upp en trappa till. Så jag går uppför spiraltrappan, och kommer precis på rätt ställe. Första boken jag ser är från 1996, och min ska vara fårn 1999, så lite mer höger. Hittar den ganska snabbt, och blir lite glad :) Men den hade inget roligt omslag, bara blå... Då går jag nerför trappen, genom rummen, bort till hissen, åker ner, och går till receptionisten igen (samma). Jag säger att jag skulle vilja låna dom. Hon säger att hon kan hjälpa mig med hur man gör, och det får hon gärna göra. Man ska sätta fast lånekortet på någon konstig kortläsare, och sedan dra böckerna på bänken (också en ovanlig sträckkodsläsare). Det piper efter ett tag, och mitt kvitto kommer ut. Glad kan ju nu hämta ut min ryggsäck och cykla hem.

Bjuder på en bild från min gårdag.

Ett inlägg om musik

Regler: sätt på din musik så att det spelar blandat klicka på nästa knappen efter varje fråga använd sångtiteln som svar på frågorna
INGET FUSK!
1. Hur mår du idag? Never Seen the Light of Day
2. Kommer du komma långt i livet? Misery
3. Hur ser dina vänner dej? Jag Vill Ha En Egen Måne
4. Kommer du gifta dej? Ganbareh
5. Vad är ditt livs themesong? Shake the Disease
6. Vad är ditt livs historia? Fly Away
7. Hur är skolan för dej? Running With the Night
8. Hur kan du komma framåt i livet? Dance Floor Anthem
9. Hur kommer imorgon vara? Looking for Freedom
10. Vad är det bästa med dina vänner? You Don´t Understand Me
11. Vad finns i lager för nästa vecka? Då Går Jag Ner i Min Källare
12. Vilken låt beskriver dig bäst? Ooa Hela Natten
13. Hur är det med ditt liv? Country Road
14. Vilken sång kommer spelas på din begravning? All the Pretty Face (Bonus Track)
15. Hur ser världen dig som? We're Gonna Win
16. Kommer du ha ett lyckligt liv? Video Killed the Radio Star
17. Vad tycker dina vänner om dig? Move Away
18. Vilken låt beskriver den du är attraherad av? L'Amour Toujours (Union Pacific 2005 Remix)
19. Vad skulle du vilja säga till nästa generation? Samba de Janeiro (Club Mix)
20. Har du en djup och mörk hemlighet? If I Had a Heart
21. Brukar folk i hemlighet fantisera om mig? På G mé Linné
 22. Hur kan jag göra mig själv glad? Crying at the Discoteque
23. Kommer jag någonsin ha barn? The World is Not Enough
24. Vad är några bra tips till mej? For Reasons Unknown
25. Hur kommer jag att bli igenkänd? In This World
26. Vad är min danssång? Can't Fight the Moonlight

Bonus till den som säger artist/grupp till flest låtar

Träning 3/9

Till dagens träning hade jag gjort iordning en slinga på asfalt och grus som mätte 4,1 km. Jag hade även gjort iordning en lista på tider att satsa mot, och olika betyg beroende på hur fort jag sprang. Dessa var:
MVG: 13,55
VG: 15,11
G: 16,24
Kommer imål, men kom inte riktigt ihåg vilka tider jag hade skrivit upp, men kollar upp det när jag kommer hem. Min tid vart 13,54 min :) Nöjd då ju. Kommer inte ihåg senaste gången jag sprang adfalt, så det får duga. Kände dock att sista kilometern gick saktare. Första 1,5 km gick fort, men pulsen kom inte upp i över 190 förrän efter ca 5 min tror jag det var. Kul var det oxå när man sprang på cykelvägen efter åkern nere mot Eriksberg. Det kom en tjej cyklande bakifrån... Långsamt, långsamt, kom hon ikapp mig, men hon drog inte ifrån särskilt fort heller ;)

Självklart fick man hjälpa pizza-killen att räkna ut vad 90% av 60 kr var oxå ;)

Ja! :)

Jag fick post från Simlångsdalen idag :)  Att nån hade stavat fel på adressen gör väl inget ;)

Jag klickade in mig på detta idag

Jag såg bl.a att ett Nintendo Wii hade blivit sålt för 8 kr, och en digitalkamera för 8 kr. Det gällde här att lägga det lägsta unika budet. Och har man tur kan ju det vara mycket lågt :)


Personlighetstest

Din personlighetstyp: Tystlåtna och reserverade. Vill förstå hur saker fungerar. Praktiskt lagda med talang för allt som har med mekaniska ting att göra. Risktagare som lever för ögonblicket. Ofta intresserade av extremsporter, både som deltagare och åskådare. Har enkla och okomplicerade mål i livet. Lojala och moraliska, men med flexibel syn på lagar och regler om så krävs för att få något uträttat. Analytiska och objektiva. Mycket skickliga på att finna lösningar på praktiska problem.

Karriärer som skulle kunna passa dig: Poliser, kriminalpoliser, patologer, programmerare, systemvetare, dataspecialister, ingenjörer, snickare, mekaniker, piloter, chaufförer, idrottsmän, entreprenörer, brandmän, ambulanssjukvårdare, byggnadsarbetare, tandhygienister, elektroingenjörer, lantbrukare, militärer, övervakare, stålarbetare, transportarbetare.

Här kan du själv göra testet: http://se.41q.com/

Det här är nåt man har längtat efter, genom att värva medlemmar kan man få lite extra prylar som man annars inte skulle ha råd med :)

Tips: Det som är enklast är att Bli medlem på ATG och Glitterbingo tror jag. Det är även gratis. Det tar bara 10 minuter.

http://www.gratisgen.se/?ref=93355

Gratis Saker

Ny video

Jag gjorde denna video imorse.
Bonus till den som sätter alla låtar och artister/grupper i videon. :)


RSS 2.0